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Pane Fresco Pizza & Bread Manager

Ancaster, ON
  • Nombre de poste(s) à combler : 1

  • À discuter
  • Temps plein
  • Date d'entrée en fonction : 1 poste à combler dès que possible

Overview

To be responsible for the effective operation of the Pane Fresco Pizza & Bread Department by maximizing sales and gross profit, ensuring sales’ goals and budgets are met and providing customers with the best quality foods, ensuring courteous, timely customer service.

passion & commitment to customer service is a key driver for our Company

Duties and Responsibilities:

  • Ensuring exceptional customer service is provided in a courteous manner to maintain our reputation for friendly, effective, and personalized experience.
  • To oversee the effective ordering, production, merchandising of all pizza and bread products and ensure attractive displays to maintain and increase sales;
  • To plan daily production sheets to ensure variety in pizza and bread products, and effectively prioritize and organize all production and department functions;
  • To effectively control inventory through pricing and signage of pizza and bread products to achieve company goals and budget so as to maximize sales, profits and shrink targets;
  • To schedule, direct, supervise and discipline department staff and train all new employees;
  • To be responsible for the opening and/or closing functions of the department;
  • To ensure the maintenance of equipment and the safety and sanitation of the production and back room areas, as per Company Policy;
  • To ensure compliance with the company food safety standards, regulations and audits;
  • To respond to any customer inquiries, requests, and complaints, ensuring courteous customer relations at all times;
  • To interpret and administer Company policy and ensure compliance with the Collective Agreement;
  • To perform other duties, as required.

The Ideal Candidate Would Possess:

  • Exceptional customer service skills
  • The ideal candidate must possess a minimum of 5 years’ experience as a qualified scratch baker, preferably in a retail environment;
  • Previous managerial experience and knowledge of production schedules is a definite asset;
  • Flexibility to work a variety of hours which include days, evening, nights, and weekends;
  • Ability to work under pressure in a fast-paced environment;
  • Must possess excellent organization, communication and interpersonal skills.

Chez Fortinos, nous attribuons notre succès à notre souci de préserver nos valeurs fondamentales : des aliments super frais, un personnel bien formé, la propreté du magasin et, par-dessus tout, un service à la clientèle supérieur et amical. Si cela vous ressemble et que vous êtes ouvert(e) d’esprit, que vous avez une bonne attitude face aux changements et que vous aimez les défis d’un environnement de travail au détail dynamique, postulez aujourd’hui.

Nous sommes engagés à créer un milieu de travail diversifié et inclusif.
Si nous communiquons avec vous au sujet d’une offre d’emploi ou pour une entrevue, veuillez nous indiquer si vous avez besoin de mesures d’adaptation.

REMARQUE: L'employeur mentionné dans le présent affichage est une société indépendante (" franchisé ") à qui Loblaws Inc. a accordé une licence pour l'utilisation de la ou des marques de commerce " Fortinos ". Les candidats embauchés par un franchisé seront des employés du franchisé. Aucune relation d'emploi ou relation similaire ne sera créée entre le candidat et Loblaws Inc. ou ses sociétés affiliées.


Exigences

Niveau d'études

non déterminé

Années d'expérience

non déterminé

Langues écrites

non déterminé

Langues parlées

non déterminé